Надано чергову допомогу Тлумацькій лікарні

Нещодавно за сприяння обласного телебачення «Галичина» для Тлумацької центральної лікарні було передано ортопедичні матраци, якими укомплектують палати для лікування та реабілітації учасників антитерористичної операції.

Покращити умови лікування та реабілітації, створивши 10 місць для перебування учасників АТО у Тлумацькій ЦРЛ, вирішили ще у минулому році. Тут одними з перших в області відремонтували дві палати, закупили за допомогою благодійників функціональні ліжка та запровадили посаду психолога, організували роботу фізіотерапевтичного кабінету таЛФК. За сприяння небайдужих людей і стараннями волонтерів придбано ще три ортопедичних матраци для цих спеціалізованих палат. У світлих чистих палатах замінені вікна, у лазничках – сантехніка.

До збору коштів на матраци для палат воїнів АТО долучались підприємці великого і середнього бізнесу, глядачі, колеги з телебачення, знайомі, родичі загиблих на сході України та українці, які на даний час проживають у Італії. В результаті було зібрано кошти спочатку на 6 матраців, а трохи згодом – на три.

Медичні працівники Тлумацької лікарні  дякують усім, хто допомагає робити добру справу.

 

Опубліковано у Прес-центр. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *