У Тлумацькій лікарні відкрили частину капітально відремонтованого терапевтичного відділення

Впродовж останніх років Тлумацька центральна районна лікарня оновлюється. Після капітального ремонту модернізовані за європейським зразком реанімаційне, гінекологічне, пологове відділення лікарні, відкрито малоінвазивну операційну та ін. Минулого року розпочався ремонт частини терапевтичного відділення (секція А).

18 серпня цього року відбулось урочисте відкриття капітально відремонтованого терапевтичного відділення. Перерізати символічну стрічку прийшли народний депутат України Володимир Шкварилюк, заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Крецул, заступник голови обласної ради Сергій Басараб, голови РДА та районної ради Володимир Габурак і Василь Двояк, міський голова Тлумача Володимир Корженьовський, заступник директора департаменту охорони здоров’я ОДА Микола Стовбан. Участь у заході також взяли головний спеціаліст ДОЗ ОДА з терапії Лариса Боришкевич, голова Тисменицької РДА Іван Семанюк, представники духовенства, керівництво та працівники лікарні.

Ремонт терапевтичного відділення проводився за кошти районного бюджету, у 2015 і 2016 роках для фінансування ремонтних робіт було виділено понад 1 млн. грн. Тут здійснено внутрішні оздоблювальні роботи, встановлено душові кабіни, замінено сантехніку та систему електропостачання, відновлено паркетне покриття у палатах, відремонтовано покриття стін, підлоги і стелі в кухні та їдальні, підлогу в коридорах покрито плиткою. В охайних та затишних палатах поновлено твердий інвентар. 12 ліжок із приліжковими тумбами передано для лікарні меценатами, а Національне Товариство Червоного Хреста Румунії (філіал Марамуреш) надало функціональні ліжка та генератор медичного кисню. Новий холодильник для потреб пацієнтів подарував для відділення міський голова Тлумача Володимир Корженьовський.

Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації Володимир Габурак подякував усім, хто долучився до проведення ремонту – директору ПП «Візит» Ярославу Бойцану, керівництву і працівникам лікарні, відзначив роботу депутатів районної ради попереднього і нинішнього скликання, завдяки яким було профінансовано ремонтні роботи, та висловив сподівання, що уже цього року відкриється оновлене хірургічне відділення, а наступного – секція Б терапевтичного відділення.

На завершення гості оглянули палати, їдальню, санвузли терапевтичного відділення та ознайомилися з ходом ремонтних робіт у хірургічному.







Опубліковано у Прес-центр. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *