Благодійна допомога для Тлумацької лікарні

Минулого тижня з робочим візитом на Тлумаччині побувавнародний депутат України Михайло Довбенко. Спільно з головою районної державної адміністрації Володимиром Габураком, головою районної ради Василем Двояком, міським головою міста Тлумача Володимиром Корженьовським він відвідав Тлумацьку центральну районну лікарню та зустрівся з головним лікарем лікувального закладу Іваном Бойчуком.

В рамках візиту Михайло Довбенко передав для терапевтичного відділення ЦРЛ два інструментальні столики та дві медичні шафи.

Народний депутат ознайомився з проблемами медичного закладу та оглянув хірургічне і терапевтичне відділення №1, в яких на даний час проводяться ремонтні роботи.

Представники влади району подякували депутату за подарунок та відзначили, що це обладнання покращить лікування жителів Тлумаччини. А головний лікар центральної районної лікарні Іван Бойчук від себе особисто та від імені медпрацівників висловив щиру подяку Михайлу Довбенку, Володимиру Габураку, Василю Двояку Володимиру Корженьовському за сприяння у забезпеченні лікарні сучасними приладами.

Опубліковано у Прес-центр. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *