У Тлумацькій лікарні відбувся семінар з питань тимчасової непрацездатності громадян

29.03.2016р. в Тлумацькій ЦРЛ проведено семінар-нараду за участю директора Тисменицької міжрайонної виконавчої дирекції Івано-Франківського обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Нетреб’яка Володимира Васильовича, головного спеціаліста  відділення експертизи тимчасової непрацездатності та якості медичних послуг виконавчої дирекції Івано-Франківського обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ковальчук Надії Олексіївни, голів комісій із соціального страхування підприємств та організацій Тлумацького району, лікарів медичних установ Тлумацького району.

Такі наради проводяться у всіх лікувально-профілактичних закладах області згідно графіку ДОЗ ОДА у зв’язку із зростанням в області показника тимчасової непрацездатності громадян.

В Тлумацькому районі, зокрема, такий ріст відбувся в 2015 році  серед працівників відділу освіти Тлумацької РДА, Тлумацької школи-інтернату та центральної районної лікарні.

В ході наради детально розібрано питання обгрунтованості видачі, продовження та правильності заповнення листків непрацездатності, надано роз’яснення окремих положень нормативно-правової бази з питань тимчасової та стійкої непрацездатності громадян.

Опубліковано у Прес-центр. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *